Tvrtka LB-Furnir

LB-FURNIR

U tvrtki LB-Furnir nabavljamo drvo za furnir iz cijelog svijeta, režemo ga u tvrtki Merkscha d.o.o.  ili drugdje,  te sami vršimo kvalitetno spajanje i prodaju furnira.

Tvrtka LB – Furnir ima preko 15 godina iskustva na području proizvodnje furnira. Naši su furniri dostigli visoku kvalitetu i zahtjevne tehničke normative u drvnoj industriji kako kod domač‡ih tako i kod stranih kupaca. Kvalitetom furnira i poslovnim referencama stekli smo važne poslovne partnere u Sloveniji, Europi i diljem svijeta. LB-Furnir svojim furnirom najbolje kvalitete opskrbljuje tržišta SAD-a, Europske unije, Rusije i zemalja bivše Jugoslavije: Hrvatske, Srbije, BiH, Makedonije i Kosova.

Mi smo svjesni da je drvo jedno od najdragocjenijih prirodnih dobara, stoga je naša proizvodnja furnira vrlo precizna i obuhvač‡a kompletnu paletu drva. Nastojimo biti najbolji i istovremeno s najpovoljnijim cijenama te stoga tražimo i odabiremo izvorno drvo koje sami prerač‘ujemo u plemenite furnire.

Istovremeno pratimo najnovija tehnološka dostignuč‡a u svijetu i primjenjujemo ih u našoj proizvodnji rezanog furnira. Znamo da je za dobar konačni proizvod najvažnija osnovna sirovina furnir i zato za našu proizvodnju nabavljamo samo drvo najbolje kvalitete.

Jednostavno, ako želite kvalitetan i lijep furnir: nazovite nas ili nam pišite!

Leave a Reply