O PODJETJU

Delujemo z več kot 15 letnimi izkušnjami na področju proizvodnje furnirja. Furnirji podjetja LB-Furnir dosegajo visoko kakovost in zahtevne tehnične normative v lesni industriji tako pri domačih, kot pri tujih kupcih. S kakovostjo furnirja in poslovnimi referencami smo za sodelovanje pridobili pomembne poslovne partnerje v Sloveniji, Evropi in po celem svetu. Podjetje LB-Furnir oskrbuje z najvišjim rangom kvalitete furnirja trge ZDA, EU,  države bivše Jugoslavije: Hrvaško, Srbijo, BIH, Makedonijo in Kosovo, Ukrajine in Rusije.

Zavedamo se, da je les ena izmed najlepših dobrin narave, zato je naša proizvodnja furnirja natančna in obsega vso paleto lesov. Prizadevamo si biti najboljši ter hkrati cenovno ugodni, zato hlodovino sami poiščemo in izberemo na izvoru ter jo sami predelamo v plemenite furnirje.

Sledimo najnovejšim tehnološkim dosežkom v svetu in jih uvajamo v našo proizvodnjo rezanega furnirja. Zavedamo se, da je za dober končni izdelek najpomembnejša osnovna surovina furnir, zato skrbimo za nabavo najkakovostnejše hlodovine za proizvodnjo.

V podjetje LB-Furnir nabavljamo hlodovino za furnir po celem svetu, les razrežemo pri podjetju Merkscha d.o.o ali drugod po svetu in izvajamo kvalitetno spajanje in prodajo furnirja.

Enostavno, če želite kvaliteten in lep furnir: pokličite nas!

Obiščite nas in se prepričajte o naši kvaliteti. Prijazno vas bomo sprejeli in vam svetovali pri nakupu.